Szórakozás

Egykori TV2-es nagyágyúval erősít az RTL Klub

máté krisztina (máté krisztina, )
máté krisztina (máté krisztina, )

Úgy tűnik, szándékosan vezette meg a sajtót az RTL Klub néhány héttel ezelőtt, amikor is bőszen tagadták, hogy Máté Krisztina lesz az új műsorvezetőjük. Végre kiderült, az egykori TV2-es mégis a konkurenciához szerződik.

A közelmúltban felröppent a hír, miszerint Máté Krisztina az RTL Klubhoz szerződik. Akkor Kolosi Péter programigazgató azt mondta, az ismert tévés régi jó ismerőse, őt látogatta meg az RTL székházában, csupán erről van szó. Úgy látszik, a beszélgetésük nem csupán baráti volt, ugyanis most már hivatalosan is bejelentették, az egykori TV2-es sztár október elsejétől az RTL II-őn vezet majd műsort.

Talán emlékeznek még rá, hogy Máté Krisztina és férje, Bárdos András 2009-ben távoztak a TV2-től. A hivatalos közlemények szerint közös megegyezéssel jöttek el a csatornától, ami akkor mindenkit nagyon meglepett. A TV2 abban az időben gazdasági okokra hivatkozott, amikor a népszerű házaspár búcsúzásáról faggatták őket.

Azóta csak ritkán hallottunk Máté Krisztináról, akiről most kiderült, hogy visszatér, mégpedig a konkurenciánál. Ráadásul az RTL II-n régi műsorát, a Forró Nyomon című produkciót folytathatja, vagyis ismét a bűntények nyomába ered.

“Azt tudom, hogy nagyon kényelmes volt az életem eddig, azt, hogy mennyire lesz újra kényelmes, nem tudom. Az elmúlt években én próbáltam tudatosan nem megmutatni magam” – nyilatkozta a Fókusznak Máté Krisztina.

Miután az RTL bejelentette az ismert tévés visszatérését, sokan rögtön azt kezdték találgatni, vajon férje, Bárdos András mikor tűnik majd fel a csatornánál? Hát, ki tudja, talán így lesz, talán nem. Hamarosan talán ez is kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik