Szórakozás

Bakács Tibor szerint a politikusok miatt nincs munkája

Bakács (Bakács)
Bakács (Bakács)

A korábbi Megasztár-zsűritag-kritikus szalámilopása óta nehéz helyzetben van, és most már szinte bármilyen munkát vállalna.

Bakács Tibor ezerszer megbánhatta már, hogy annak idején szalámilopáson kapták. Hiába kért ugyanis azóta többször bocsánatot, és hiába panaszolta el sokszor sok helyen, hogy nehéz helyzetbe került családjával együtt, azóta sem találja a kiutat. Most az interneten, Facebook-oldala segítségével próbál munkát találni, és szinte bármit elvállalna, véleménye szerint ugyanis az uralkodó politikai rezsim miatt nincs helye a médiában.

“Barátaim! Kevés kivétellel (drogfutárság, bérgyilkosság, BKV ellenőr) bármilyen munkát elvállalok, havi százezer forintért, hogy enni adjak családomnak, magamnak. Jelenleg nem rendelkezem jövedelemmel. Van három gyerekem. Korábban részt vettem újság, rádió, fesztivál alapításában, voltam főszerkesztő, főszerkesztő helyettes, rovatvezető, külső munkatárs, majd celeb, tudok főzni, értek a borokhoz, a filmekhez, gyerekekhez, illetve tudok úgy csinálni, mintha bármihez is értenék, profi vagyok. Az uralkodó politikai elit utál – én is őket – és mindenféle módon megakadályozza, hogy munkát kapjak a médiában. Tudom, hogy a közmunka lehetősége rám is vár, de akkor inkább öngyilkos lennék, ami viszont bűn. Még a szalámi lopásnál is nagyobb. Tehát segítsetek meg valamiféle munkával, ígérem szorgalmas, és hasznot hajtó munkás leszek” – írta ki Facebook-oldalára a korábban ByeAlexet savazó Bakács.

Fotó: Archív

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik