Szórakozás

Hajós András a Facebookon nevel gyereket

A műsorvezető megunta, hogy a gyerek nyitva hagyja a laptopján az "internetes sz*rait" és úgy döntött megtréfálja egy kicsit a lurkót.

Hajós Andrásnak elege lett abból, hogy fia rendszeresen nyitva hagyja Facebook-oldalát a laptopján, ezért egy viccesnek szánt videóval figyelmeztette – reményei szerint utoljára – a gyerkőcöt arra, hogy ezt ezután ne tegye. A szülői rapvideót természetesen a gyerek oldalára is kiposztolta.

“Kedves Szülők! Gyermekem sokadszorra hagyja nyitva internetes sz*rait a gépemen, amiért már sokszor szóltam, eleddig eredménytelenül. Ezért új pedagógiai módszerrel próbálkozom (P.V.C., Parental Vine Communication), megpróbálok a saját nyelvén szólni hozzá. Alábbit posztoltam a nyitvahagyott FB oldalára, természetesen aljas ál-adminisztrátorként. Elhatároztam, hogy továbbfejlesztem, hátha mém és vine formájában megérti, ami apai szózatként nem megy át. A műfaj neve egyelőre SQUELCH. Szülőtársak csatlakozzatok! Ezennel pályázatot indítok, keressük a legjobb SQUELCH-et, a fődíj egyelőre egy izé… (pszt!! 3 perc alatt levette a kis besz*ri a telefonjával:) apa” – írta ki Facebook oldalára Hajós András.

A műsorvezetőt egyébként szintén nem kellett félteni gyerekkorában, sőt, olyan is előfordult, hogy véresre verték. Lehet, hogy a csemete is olvasott apa csínytevéseiről?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik