Szórakozás

Igent mondana az X-Faktorra Kern András

kern-andras(210x140)(1).jpg (kern andrás, )
kern-andras(210x140)(1).jpg (kern andrás, )

Egy percre sem áll le Kern András. Gőzerővel próbálja a "Hitted volna?" darabot Hernádi Judittal, forgatókönyvet ír, énekel és akár egy tehetségkutató műsorban is részt venne zsűriként.

Kern András 27 év után újra együtt játszik Hernádi Judittal. A “Hitted volna?” darab rendezője pedig nem más, mint régi jó barátjuk Verebes István.

“Nagyon örülök a közös munkának, ugyanis tényleg elég sok ideje már nem sodort össze minket a sors a színpadon. Verebessel és Hernádi Jucival is nagyon jó a kapcsolatunk, bár nem sűrűn járunk össze. Annak idején Jucival még egy közös lemezt is csináltunk, aminek az volt a címe, hogy Kernádi” – mondta a színész, akiről kevesen tudják, hogy már a nyolcvanas évek óta énekel és több lemeze is megjelent. Az első lemezén például van egy szám, a “Mit vegyek fel?”, amiben szó esik Presser Gábor nadrágjáról is. Ez a kis tréfa annyira megtetszett Pressernek, hogy egy egész lemeznyi dalt írt Kernnek.

A művész a Hír24 kérdésére bevallotta, hogy mivel nagyon szereti a zenét mindenképpen igent mondana ha felkérnék zsűritagnak, mentornak valamelyik tehetségkutató műsorba.

A színész azonban nem csak játszik és énekel, de forgatókönyvet ír és rendez is.

“Van egy nagyon jó filmtervem, már csak pályázni kell pénzre, hogy meg is valósuljon. Jövőre már szeretném ha forgatnánk, én lennék a rendező és a főszereplő is. A forgatókönyvet pedig együtt írjuk majd Vámos Miklóssal” – tette hozzá Kern.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik