Szórakozás

Kern András nagyon elkeseredett

Kern-Andras(430x286)(1).jpg (Kern András)
Kern-Andras(430x286)(1).jpg (Kern András)

A színészt már nem hívják szinkronozni, nem kérik fel tévéfilmekhez, nem veszik a lemezeit és a színházban sem úgy foglalkoztatják, mint régen. Ezt ő maga mondta el egy rádióműsorban.

Kern András kiöntötte a szívét. A színészt “A Metro Klubtól a Szigetig” című, a Kossuthon hallható rádióműsorban kérdezték terveiről, amikor elárulta, hogy igazából már semmire sem vágyik. A riporter egy korábbi nyilatkozatával szembesítette Kernt, amelyben arról beszélt, hogy szeretné, ha mindenki szeretné.

“Ezeket mind nagyon ironikusan mondom. Ez a nagy vágyam nekem valóban van, de tudom, hogy nem lehet elérni. Egyébként semmire nem vágyom, és ez sajnos igaz. Ez biztos szomorúvá teszi ezt a beszélgetést, azt viszont nem szeretem, ha egy riport hazudik. Biztos azt kellene válaszolnom, hogy én arra vágyom, hogy sok főszerepet játsszak, sok dalt énekelhessek és szórakoztathassam az én édes közönségemet. De én ezt nem szeretem mondani, mert hazugságnak tartom. Csak ülök itt szkeptikusan, aztán ha lesz valami feladat azt megcsinálom, vagy ha eszembe jut valami, akkor azt összeharcolom. Ha nem tudom, akkor pedig nem harcolom össze és sírdogálok egy kicsit” – mondta a Magyar Rádiónak adott riportjában a 64 éves színész, akiről ötrészes sorozatot készítettek a műsorban.

“Lemezt már nem csinálok, mert nem veszi meg senki. A szinkronba nem nagyon hívnak, mert azt mondják, hogy biztos sokat kérek. Filmezés Magyarországon nincs, a televíziójátékok megszűntek. Olyan sok vágyam nem is lehet. Mi a frász vágyam legyen nekem?” – szomorkodik Kern András, aki mostanában egyedül a koncertezésben leli boldogságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik