Szórakozás

Sokkot kapott Szepesi Niki Hajdúnál

Szepesi Niki (szepesi niki)
Szepesi Niki (szepesi niki)

Könnyed beszélgetésre érkezett Hajdú Péterhez Szepesi Nikolett, ám a Frizbi stúdiójában az őt állítólag molesztáló Kicsi bácsi fogadta.

Kellemetlen percekben volt része Szepesi Nikinek a Frizbi felvételén – írja a Blikk. Hajdú Péter ugyanis az előre megbeszélt könyvpromócióról szóló beszélgetés helyett, szembesítette Bacsa Istvánnal. Az idős masszőrt szexuális zaklatással megvádoló Niki egyenesen sokkot kapott, amikor a műsorvezető bejelentette Kicsi bácsit, aki hamarosan le is ült mellé.

Az interjú során Bacsa tagadta, hogy valaha is molesztálta volna Szepesit, vagy bárki mást. “Én szexuálisan nem molesztáltam egyetlen gyereket sem, ez holtbiztos! Ha akkoriban probléma lett volna ebből – hiszen állítólag az edzők és Niki szülei is tudtak erről -, akkor miért engedtek volna engem még hat éven keresztül dolgozni?” – tette fel a kérdést az idős férfi, aki szerint mindenki pénzt kap, aki alátámasztja Niki történetét.

A mostanság botránykönyve miatt ismert úszónő szó nélkül hallgatta végig Bacsa mentegetőzését és vádjait. A felvétel után pedig így kommentálta a történteket: “Eszembe jutott, hogy felállok, és otthagyom az egészet. De végül is ennek a találkozásnak egyszer meg kellett történnie. Túlestünk rajta. Viszont soha nem vádolnék meg senkit molesztálással, ha nem lenne igaz.”


Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik