Szórakozás

Kasza Tibi szerelmi életéről faggatta a 92 éves Bözsi nénit

kasza-tibi(960x640)(4).jpg (kasza tibi)
kasza-tibi(960x640)(4).jpg (kasza tibi)

A Super TV2 Kasza! című show-műsorának házigazdája teljesen beleszeretett Bözsi nénibe, aki visszatérő vendége lett a show-nak.

Kasza Tibit teljesen rabul ejtette a 92 éves Erzsike varázsa, aki rajta is bemutatta önvédelmi technikáját. Bözsi néni, aki arról híresült el, hogy miután többször megtámadták, beíratkozott egy önvédelmi tanfolyamra, sorra veri a TV2 sztárjait: legutóbb Kárász Robinak esett neki a Mokkában. A Kasza! következő, hétfői adásában ugyan csak virtuálisan lesz jelen, de attól még mindenről elmondja a véleményét. Sőt, ezután ő lesz a műsor egyik visszatérő véleményalkotója.

“Bözsike nénit egyszerűen nem lehet nem imádni. Mindenről van véleménye és azt el is mondja. Most megkérdeztem a véleményét a házasságról, válásról és hogy hogyan udvaroltak az ő idejében a férfiak. Volt-e valami titkos hely, vagy fészer, ami mögé elbújtak. Bözsike közölte, hogy ő nem csinált ilyesmit és nem ment soha a fészerbe, mire megkérdeztem, hogy hogyan lett akkor a 14 dédunoka. Erre nemes egyszerűséggel, közölte, hogy azokat nem ő csinálta” – mesélte nevetve a Hír24-nek Kasza Tibi.

A műsor házigazdája azt is hozzátette, úgy érzi, a harmadik adásra teljesen belerázódott ebbe a műfajba.

“Azt gondolom, hogy azokat a gyermekbetegségeket, amik az első adásban esetleg előfordultak, sikerült teljesen kiküszöbölnünk. Egyre jobb, egyre színesebb a műsor és azt hiszem, elérte a célját, hogy szórakoztató egy órát nyújtson a nézőknek” – mondta a rosszindulatú kritikákkal nem foglalkozó Kasza Tibi, aki azt is elárulta, hogy ezúttal Rubint Rékát ülteti a hintába, míg az aktuális megmondóemberek Lakatos Márk, Cseke Katinka és Dopeman lesznek.

Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik