Szórakozás

ByeAlex unokaöccse is bekerült az X-Faktorba

Tóth Marcell (tóth marcell, )
Tóth Marcell (tóth marcell, )

Tóth Marcell nemcsak a jó hangja miatt érdekes színfontja az idei X-Faktor mezőnyének, hanem mert ByeAlex unokatestvére.

A 2013-as X-Faktor második válogatóján a mentorokat és a közönséget is elvarázsolta Tóth Marcell, Shontelle, illetve James Arthur Impossible című dalával. A szerény fiúról a műsor után az After X-ben az is kiderült, hogy nem ő az egyedüli a családból, aki énekléssel foglalkozik. A másodunokatestvére ugyanis nem más, mint ByeAlex. Ám a kapcsolatuk semmilyen téren sem nevezhető szorosnak, ugyanis csak nemrégiben ismerték meg egymást, és túl sok közös élményük azóta sem volt. Ennek ellenére az Eurovíziót megjárt énekes drukkol Marcellnak – legalábbis a Facebook profiljáról ez derül ki.

A mezőnyben nem Tóth az egyedüli aki a rokonok révén már találkozott a hírnév velejáróival. A Fat Phoenix nevű duó egyik fele, Gáspár Gergely körül az egész család ismert és elismert művész, csak éppen más műfajban jeleskednek, mint ő. Anyja Bánsági Ildikó, apja Gáspár Sándor, a húga pedig Gáspár Kata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik