Szórakozás

„Plasztikai sebész nélkül fiatalodom!”

„Voltak napok, amikor egy picit sem éreztem magam szépnek.” - nem is gondolnánk, de ezek a szavak egy gyönyörű magyar modell száját hagyták el nemrég.

Görög Zita lassan húsz éve áll a kamerák előtt, ma már saját modelliskolát is vezet, azonban a közönség számára úgy tűnhet, hogy egy percet sem öregedett, mióta a pályán van. A sok sminkelés, a rengeteg alapozó és púder azonban rajta is nyomot hagyott, olyannyira, hogy Zitát olykor teljesen kiborította az, amit a tükörben látott.

„Volt, hogy egyáltalán nem tetszettem magamnak. Elmúltam harmincéves, a munkám miatt az arcbőröm folyamatos igénybevételnek van kitéve. A kis szarkalábakat még szexinek éreztem, de valószínűleg engem sem kerülnek majd el a mélyebb ráncok.” – árulta el aggodalmát Zita. A csinos anyuka azonban úgy döntött, ezután felveszi a kesztyűt az öregedéssel szemben és küzdeni fog a ráncok ellen.

„Az idő múlása nem jelenthet egyet azzal, hogy elengedjük magunkat! Azt látom magam körül, hogy a legtöbben a ráncaikban látják a problémák forrását, mintha minden egyes barázda egy strigulát jelentene a rossz dolgok listáján. Én hiszek a lélekben, abban, hogy egy állandó belső egyensúly nélkül a látszatot csak ideig-óráig lehet fenntartani, de idővel minden kiül az arcunkra.

Bevallom, a rossz napjaimon egy picit sem látom magam szépnek, de ilyenkor óriási segítségemre van a Maxi Lift ránctalanító szérum is, ami gyakorlatilag csodákra képes!” – mondta a modell. A Maxi Lift 2 perces ránctalanító szérummal ugyanis mindössze kettő perc alatt tüntetheti el a ráncok többségét, így használója akár 5-10 évvel is fiatalabbnak tűnhet.

A szérum hatása ráadásul 6-8 órán keresztül is kitarthat, így nincs az az üzleti ebéd, esti randevú, vagy fontos prezentáció, ahol ne tudná akár Ön is a legjobb arcát mutatni. Zita számára a gyors segítséghez hasonlóan fontos a hosszú távú ránctalanítás is, így a Maxi Lift mellett már lelkes használója a Stem Cell őssejtterápiás arckrémnek is.

„Bár nem viszem túlzásba, de odafigyelek magamra, hiszen szeretném megőrizni a külsőm. Már évek óta kerestem a megfelelő krémet, ami a lehető legtermészetesebb módon tünteti el a mély ráncokat és hosszú távon fiatalítja az arcbőröm” – mesélte Zita. Így talált rá a Stem Cell őssejtterápiás krémre, amely kifejezetten az idősödő arcbőr megfiatalítására alkalmazható. A páratlan összetevőknek köszönhetően a már fennálló, zavaró barázdák megszüntetése mellett hatékonyan használható a ráncok kialakulásának megelőzésében is. A Stem Cell a hámréteg ellustult sejtjeit vitalizálja, így a bőr ismét feszes és ráncmentes lehet. Használatával már 6 hét után komoly eredmények érhetők el, akár 98%-kal is csökkentheti a ráncok mennyiségét.

„Már az is lenyűgözött, ahogyan a Maxi Lift egyik pillanatról a másikra fiatalított éveket az arcomon, de a Stem Cellel is maximálisan meg vagyok elégedve. Minden este felkenem az arcomra, és hihetetlennek tűnhet, de már a harmadik héten szemmel látható volt az eredmény! A Stem Cell mintha nemcsak megállítaná az időt, hanem vissza is forgatná a kerekét!” – tette hozzá Zita mosolyogva.

További részletek a www.stemcellterapia.hu és a www.maxilift.hu weboldalakon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik