Szórakozás

„Önostoroz” és a melléhez beszél Soma

Gyűlölködő kommentek olvasásával teszteli lelki nyugalmát Soma. Évente csupán egy napig depressziós, ám akkor előfordul, hogy verbálisan alázza magát. Máskor a melléhez és a hasához beszél.

Lakás-talkshow-t indított a minap Lovász Laci. A műsorvezető a szex és táplálkozás összefüggéseiről könyvet író és még mindig majdnem egyenes hajú Somát látta vendégül elsőként. Mamagésa most sem felejtette el elmondani, frizuraváltoztatása szimbolikus, idejétmúlt viselkedésmintákat „rakott le vele”, és hozzátette, icipicit az is zavarta, hogy mikrofonfejű nagymellűnek gúnyolták a róla készült karikatúrákon.Cicijére egyébként büszke, elárulta, vele és a hasával gyakran beszélgetni is szokott, eképpen: „Te maradsz, te mész!”

A rosszat – éppúgy, mint a jót – az élet részének tekintő, a szexet és a szexböjtöt egyaránt támogató Soma időnként a blogja alatti gyalázkodó kommentek olvasásával trenírozza magát, és örömmel veszi tudomásul, már nem zavarják a negatív hangú bejegyzések, sőt…

Mamagésa az év 365 napjából csak egyet tölt depressziósan, de azt nagyon, ám egy kis verbális alázással és – ahogy fogalmaz – önmaga lenullázásával gyorsan visszatér a lelki békéje, és feltámad exhibicionizmusa, ami már a gyerekeinek is kicsit sok.

(Fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik