Szórakozás

Megölték Növényi Norbert kutyáját

Az olimpiai bajnok pincserének életét tegnap egy másik kutya oltotta ki. Növényi azt ígéri, nem marad bünetés nélkül a gyilkolás.

Növényi Norbert tegnap este a Facebookon számolt be a vele történt borzalmakról.

“Most nagyon kivagyok, és egyben nagyon szomorú! Elegem van az emberi gonoszságból, rosszindulatból, aljasságból! Fél órája egy szemét a két és félkilós Törpepincseremre uszította a tanúk szerinti 50 kiló körüli kutyáját, aki megölte! Azután magához hívta a kutyáját és lelépett! Nekem a szomszédok szóltak, hogy mi történt, és mire kimentem, a szemét már lelépett, és nem találtam, pedig a szomszéddal együtt köröztem a kocsival! Biztosan itt a környékemen lakik, mert nem szívódhatott volna másképpen fel! Négy éve lakom ezen a helyen, és a kiskutyám azóta kijár a házból az utcára. Mindenki ismeri a környéken, és eddig senki nem bántotta, és ő sem bántott senkit” – írta bejegyzésében Növényi, aki addig nem nyugszik, amíg nem találja meg a gondatlan gazdát.

Fotó: Story4

“Ma még kitart a bunkó szerencséje, de ígérem nem sokáig! Egyébként, ha baleset történt volna, körbe járhatta volna a házakat, hogy ki ismerte a kiskutyát! Nagy bánatot okozott az a szemét a családomnak és nekem, most a gyermekeim siratják a kutyusukat” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik