Szórakozás

Lola olyan férfit szeretne mint Zséda férje

A fiatal énekesnő megszenvedte a szakítást, de már nagyon optimista. Bízik abban, hogy olyan férfire talál, mint Zsédényi Adrienn férje.

“Bizony megszenvedtem a szakítás összes fájdalmát” – kezdte a Story magazinnak Lola, akinek pár hónapja ért véget a kapcsolata a fiatal énekessel, Brasch Bencével.

“Nekem is voltak álmatlan éjszakáim, de egy pillanatig sem gondoltam, hogy nem fogok felállni a padlóról, és nem is sajnáltattam magam. A barátnőimet sem traktáltam a problémáimmal, mert úgy gondoltam, a dolgokat úgyis nekem kell megoldanom” – vallotta az énekesnő, aki már többször randizott a szakítás óta.

“Most már igazi társat szeretnék magamnak, nemrégiben elmentem egy Zséda koncertre, és nagyon megható volt látni, ahogy Adrienn férje több mint tíz év után is milyen rajongással néz a feleségére. Látszik, hogy szeretik egymást, ez optimistává tett, mert a saját szememmel láttam: nem csak a filmekben van ilyen. Én is ilyen férfit szeretnék magam mellé aki támogat, aki felnéz rám, és akinek még sok-sok év után is ott lobog a tűz a szemében” – tette hozzá Lola.

Fotó: Merlin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik