Szórakozás

Ezt gondolják kollégái Alföldi coming outjáról

Alföldi Róbert színész-rendező nemrég nyíltan bevallotta másságát. Kíváncsiak voltunk mit gondol erről Bajor Imre, Falusi Mariann és Németh Kristóf.

Ahogy azt korábban megírtuk a Nemzeti Színház volt igazgatója Csáki Judit Alföldi színháza című könyvében nyíltan beszél arról, hogy nincs rendben “családpolitikailag”. A könyv egyik fejezetében Alföldi a magyar közélet egyik legfinomabb coming outját hajtotta végre.

“A világ összes demokráciájában a világ legtermészetesebb dolga a homoszexualitás” – kezdte a történtekre reagálva a Hír24-nek Bajor Imre.”Nem szurkolhat mindenki a Videotonnak, sőt tovább megyek valaki a vaníliafagyit míg más a csokit szereti. Erről pedig az ember nem is tehet. Ez a dolog csak Magyarországon hír, de lehet, hogy csak én imádom a liberális demokráciát. Alföldi egy hihetetlenül tehetséges pali, kiváló színházművész és pont” – tette hozzá, hasonlóan gondolja, Falusi Mariann is.

Fotó: Prizma tv

“Ez hír? Nincsen jelentősége annak, hogy Alföldi coming outolt. Ez nem írhatja felül azt a munkát, amit ő képvisel. Illetve maga a művészete is nagyobb léptékű annál, hogy ez legyen a téma. Szánalmas az a vergődés, az a rosszindulat ami Alföldi Róbertet körülveszi, ő többet ér ennél” – véli az énekesnő.

Fotó: TV2

Németh Kristóf is tiszteli Alföldit, ugyanakkor azt gondolja, hogy a nemi hovatartozás mindenki legbelsőbb magánügye.„Nagyon régóta ismerem Robit, sokat dolgoztunk együtt és tisztelem a művészetét. Oka volt, hogy ő pont most és ilyen formában osztotta meg ezt dolgot a nyilvánossággal. Jól tette. Engem egyébként hidegen hagy a bejelentése, hiszen ettől nem változott meg a szememben. Pontosan ugyanazt gondolom róla ma, mint tegnapelőtt. A könyvet mindenképpen el fogom olvasni, de az is biztos, hogy nem az említett fejezettel fogom kezdeni. Egyébként azt gondolom, hogy a nemi hovatartozás mindenki legbelsőbb magánügye” – tette hozzá a Játékszín igazgatója.

Fotó: mon.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik