Szórakozás

ByeAlex ütődötteknek énekel

byealex(1)(1)(960x640)(1).jpg (byealex)
byealex(1)(1)(960x640)(1).jpg (byealex)

Az énekes azt mondja, eddig azért szerették, mert okos dalszövegeket írt, most viszont az ütődöttekhez is eljut a zenéje.

ByeAlex még mindig azt várja, hogy a körülötte kialakult “bolondéria” megszűnjön és kialakuljon az igazi közönsége, aki nem csak a Kedvesem miatt megy el a koncertjére. Saját bevallása szerint még mindig rengeteg “hideget” kap, a shownizniszre pedig továbbra sincs szüksége.

“A showbiznisz kiáll az ember mögül, amint úgy látja, hogy nem lehet belőle pénzt termelni. Márpedig én jelenleg is olyan kiadónál vagyok, amely szabad teret enged az előadóinak. ByeAlex eddig olyan fickó volt, akit azért szerettek hallgatni, mert okos dalszövegeket írt. Most mindenkihez eljut a zenéje, az ütődöttekhez is. Ők pedig vagy nem szeretik, vagy halvány fogalmuk sincs róla, hogy miről szól, ezért arról beszélnek, hogy engem megtömtek pénzzel, és hogy apám vette meg a műsort. Úgy érzem, hogy ez majd megváltozik, és kialakul egy normális állapot körülöttem. A showbiznisz sosem hoz normális állapotokat egy ember életében, nem biztos, hogy nekem arra szükségem van” – mondta az Új Szónak adott interjújában ByeAlex, aki már dolgozik a róla szóló könyvén.

Fotó: MTI/AP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik