Szórakozás

ByeAlex sértegetett volna készülő könyvében

byealex(1)(1)(960x640)(1).jpg (byealex)
byealex(1)(1)(960x640)(1).jpg (byealex)

Az énekes bevallotta, hogy szeret sértegetni, készülő könyvéből mégis kihúzta a necces részeket.

ByeAlex is könyvírásra adta a fejét, amiben igazi énjét próbálja majd megmutatni. A média gyakran sértő megjegyzései nemigen tetszenek neki, ám azt bevallotta, hogy bizony ő is szeret sértegetni.

“A könyvem elvileg szeptemberben jelenne meg, bár ha továbbra is ennyi mindent kihúzok belőle, ki tudja, mikor lesz kész. Néha ugyanis elragadtatom magam és utólag átolvasva mégis kitörlöm azokat a sértegetős részeket, amelyekről úgy érzem, hogy nem méltók hozzám” – mondta el a Mokkában ByeAlex, aki hol szakállával, hol bajuszával zsbeli be a rajongók bókjait.

Fotó: MTI/AP

Márta Alex egyébként nem tartja magát hipszternek, amiről saját bevallása szerint azt sem tudja micsoda, de azért egy cikket írt róla gyorsan.

“Rám aggatták ezt a jelzőt, írtam is róla egy cikket. Igazából nem tudom, mit jelent ez a szó, gondolom a szemüvegem és a ruhám miatt aggatták rám, de pár évvel ezelőtt még emósnak tituláltak volna a csőnacim miatt” – filozofált a stílusokról ByeAlex, aki könyvében talán megvilágítja majd, kicsoda ő igazából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik