Szórakozás

A világon mindenhol ismerik ByeAlexet

földgömb (földgömb)
földgömb (földgömb)

Egyik rajongója levele alapján nem nagy bátorság kijelenteni, hogy ByeAlex változatlanul világszerte ismert és kedvelt előadó.

Lehet szeretni vagy nem szeretni ByeAlexet, de azt senki nem tagadhatja, hogy az énekesnek sikerült egy életre beírnia magát a poptörténelembe. Sőt nemcsak itthon, de külföldön is mély nyomokat hagyott. Hiszen hónapokkal a Kedvesem őrület lecsengése után is ismerik a nevét és a dala címét. De olyan külföldi is akad, aki már Alexszel azonosítja kis hazánkat. Amire jó példa az a rajongói levél, amit a popsztár tett közzé a Facebook oldalán:

Kaptam egy ilyen levelet estére egy hölgytől! Érdemes elolvasni, én örültem neki.

“Kint dolgozom Görögországban a nyáron, egy sporttáborban. A gyerekek nem nagyon beszélnek angolul, magyarul meg végképp nem, így egy ‘YES’-t is nagyra értékelek, tudván, hogy megértették a kérdésem. Tegnap egy kis srác megkérdezte tőlem, hogy hova valósi vagyok. Mondtam, hogy Magyarország. Erre ő: I know a Hungarian word. Nagyon izgatott lettem vajon mit tudhat? És szépen, magabiztosan azt mondta, hogy KEDVESEM. És Alex én nagyon boldog voltam. És ismeretlenül is, de Rád gondoltam. Nagy örömet okozott nekem ez a magyar szó a napokban.”


Fotó: MTI / Bruzák Noémi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik