Szórakozás

Lendületben a UPC

A szolgáltató alacsony árakkal és jelentősen megnövelt internet sebességgel újít!

Ez év augusztusában új korszak vette kezdetét a UPC-nél, hiszen a 2009-es gyorsítás után most ismét jelentősen emelkednek a netes csomagok sebességei. Az első bejelentés még csak a 240 megabites sávszélesség érkezését hirdette, ám mostanra fényderült a további változásokra is. Immáron biztossá vált, hogy a legkisebb, csomagban is rendelhető internetopció letöltési sebessége 30 Mbit/s, ami 3 Mbit/s feltöltéssel párosul. De a Trio (tévé+internet+telefon) ajánlatok akár a 60 Mbites és 120 Mbites lehetőségekkel is elérhetőek. Ha valaki azonban nem feltétlenül csomagban, „csak” szimpla internet előfizetésben gondolkodik, illetve új előfizető is egyben, akkor a kezdő 15/1 Mbit/s-es netet is választhatja, mindössze 2390 forintért.


Egy szó, mint száz! Abban biztos lehet, hogy a UPC Fiber Powerrel garantált a zavartalan szórakozás a hét minden napján. Pillanatok alatt megoszthatja és letöltheti kedvenc zenéit, filmjeit, vagy kedvére nézhet HD-minőségű videókat, valamint online tévéadásokat.

További érdekesség, hogy a hétköznapi felhasználók mellett a szolgáltató a vállalkozásokra is gondolt, hiszen az üzleti csomagoknál a csúcs sávszélesség eléri a 250/25 Mbit/s-ot.

Természetesen a megváltozott, továbbra is rendkívül kedvező árú csomagok nem csupán az új előfizetők számára érhetőek el, hanem a már jelenlegieknek is, ám őket a UPC külön keresi majd fel egy számukra előnyös lehetőséggel. Ha szeretne többet olvasni a megváltozott szolgáltatásokról, érdemes ellátogatnia a upc.hu-ra, ahol azt is megtudhatja, hogyan tud akár 3500 Ft-ot megspórolni, ha online rendeli meg a UPC által nyújtott szolgáltatások valamelyikét.

(X)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik