Szórakozás

Fehérváron elmarad a tűzijáték

tűzijáték (tűzijáték, )
tűzijáték (tűzijáték, )

Az időjárásra való tekintettel ma este Székesfehérváron is elmarad a tűzijáték.  Ha a szél nem szól közbe, pótolják majd.

A kedvezőtlen időjárás miatt nem lövik fel este 10 órakor a petárdákat a Palotavárosi tavaknál. A XVIII. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál nyitó gáláját is fedett helyszínen, a Vörösmarty Színházban tartják meg 8 órától.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kedd éjfélig szóló veszélyjelzése szerint jelenleg az ország tizenhárom megyéjében – Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Veszprém és Pest – valamint Budapest területén a felhőszakadás miatt, ezek közül kilenc megyében – Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Tolna és Pest -, illetve Budapest területén a várható heves zivatarok miatt is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Fejér, Somogy és Veszprém megyében a heves zivataroktól függetlenül megerősödő szél miatt ugyancsak elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.A Balatonnál és a Velencei-tónál másodfokú viharjelzés van érvényben, a balatoni helyszínekre tervezett központi tűzijátékokat lemondták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik