Szórakozás

Udvarolnak Erdélyi Mónikának

Laza, vicces, jópofa énjét mutatja meg hétről hétre A Nagy Duett színpadán Erdélyi Mónika. Önfeledtségének meg is van  az eredménye, kétszer annyi szerelmi ajánlatot kap, mint eddig, írja a Bors.

“Ez az igazi énem, ám eddig nem volt lehetőségem megmutatni  Amíg show-t vezettem, muszáj volt komolyan viselkednem, mert a műfaj ezt kívánta meg. A Nagy Duettben azonban egy másik arcommal is megismerkedhetnek a nézők. Erre egyébként még a régi kollégáim is rácsodálkoztak. Sok levelet kapok tőlük, és mindenki azt írja, elámult a könnyedségemen. Nem bánom, hogy meglátja a közönség ezt az oldalamat, mert ez is én vagyok” – mondta Erdélyi Mónika a napilapnak, aki jóideje nem beszél magánéletéről.

“Megégettem már magam ezzel, a válásom után úgy döntöttem, nem beszélek többé a szerelmi életemről. A privát pillanataimról csak annyit szoktam mondani, hogy egyszer kicsi az ember gyermeke, vagyis amennyi szabadidőm van, azt igyekszem a kislá­nyaimmal tölteni. Nem csak az újságírók kérdeznek a szerelmi életemről, sok levelet kapok párás szemű rajongóktól is” – tette hozzá,és elárulta, udvarlói nem lépnek át egy határt és soha nem zaklatják.


(Fotó: Vanik Zoltán)

Mónika és partnere, Gáspár Laci a vasárnap esti A Nagy Duettben a Gangnam style-t adták elő, természetesen koreai nyelven. A produkciójukkal nem csupán a zsűri, de a szavazatok tanúsága szerint a nézők szívébe is belopták magukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik