Szórakozás

Balhé a bevonuló bulin

Tettlegességig fajult egy szóváltás egy szabadszállási férfi börtönbe vonuló buliján. Közel 20 egyenruhás vonult a helyszínre.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három szabadszállási férfi ellen.

Hétfő este a szabadszállási Vak Bottyán utcában H. Attila börtönbe vonuló buliján robbant ki heves vita, amikor is a környéken lakók szóvá tették a búcsúztatásra összejött társaság hangoskodását. A helyszínre érkező kunadacsi körzeti megbízott, látva a csoport nagyságát erősítést kért kollégáitól. Végül összesen 18 egyenruhás érkezett a helyszínre, akiknek sikerült megakadályozniuk, hogy további rendbontás történjen.

H. Attilát, H. Márkot valamint H. Norbertet előállították a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Utóbbi két férfit – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, továbbá kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

H. Attila gyanúsítottat, kihallgatását követően – mivel jogerős börtönbüntetését meg kellett kezdenie – elővezették a Kecskeméti Büntetés Végrehajtási Intézetbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik