Szórakozás

Egy korábbi feljelentést torolt meg a vásárhelyi gyilkos

Előre kitervelten, aljas indokból és célból, különös kegyetlenséggel valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettére minősítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az anyja élettársát megölő vásárhelyi férfi elleni korábbi gyanúsítást.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, július 15-én, délután, T. Sándor, előzetes szóváltás nélkül egy késsel többször megszúrta anyja 67 éves élettársát Hódmezővásárhely külterületén. Az áldozat néhány perccel később belehalt sérüléseibe.

Az azóta beszerzett bizonyítékok alapján, a rendőrség gyanúja szerint T. Sándor bosszúból gyilkolt. A gyanúsított vélhetően azért haragudott a 67 éves férfira, mert aznap kézhez kapott egy vádiratot, amelyben vele szemben az ügyész egy korábbi, a sértett sérelmére elkövetett bűncselekménye miatt végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta. T. Sándor álmában támadta meg az idős embert, akinek így esélye sem volt, hogy védekezzen a 21 késszúrás ellen.

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya előre kitervelten, aljas indokból és célból, különös kegyetlenséggel valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettére minősítette a T. Sándorral korábban közölt gyanúsítást. Ez a bűncselekmény akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik