Szórakozás

Angelina Jolie a legjobban kereső színésznő

Angelina Jolie (angelina jolie, )
Angelina Jolie (angelina jolie, )

A Forbes listája szerint a színésznő 30 millió dollárral érdemelte ki az első helyet.

Angeline Jolie Oscar-díjas színésznő olyanokat hagyott le, mint Julia Roberts, Kristen Stewart vagy Sandra Bullock. A Forbes szerint ugyanis ő a legjobban fizetett női sztár Hollywoodban – írja a The Guardian.

2011-ben csak a hangjával keresett 33 milliót, hiszen ő szinkronizálta Tigrist a Kung Fu Pandából, majd még hozzácsapott 10 milliót, amikor szerződést kötött a Louis Vuitton divatházzal. S még 15 milliót kapott a közelgő Csipkerózsika feldolgozásért, a Maleficentért. Ez elég is volt ahhoz, hogy az első helyre ugorjon, hiszen tavaly még csak a negyedik volt a listán.

Még Jennifer Lawrence-t is lehagyta, aki Az éhezők viadala után tavaly nagy sztár lett, emellett pedig Oscar-díjjal is jutalmazták a Napos oldalban nyújtott alakításáért. Jelenleg ő a második 26 millióval.

Kristen Stewart, az Alkonyat sztárja a harmadik helyen áll 22 millióval, Jennifer Aniston pedig a negyedik 20 millióval.

A top 10-ben még olyan sztárok nevei bukkannak fel, mint Mila Kunis, Charlize Theron vagy Sandra Bullock, de ők már jóval 20 millió alatt keresnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik