Szórakozás

Tortával dobták képen Gönczi Gábort

Tortát ragadtak a sztárok, hogy jól képen dobják Gönczi Gábort és Csikós Balázst!

Meg is érdemelték, mert a két szemtelen szerző tudtuk nélkül írta meg lagzijuk eltitkolt pillanatait a napokban megjelent Bazi Nagy Esküvőskönyvben. A rendhagyó bemutatóról nyakig krémesen távozott Gábor és Bala, a közönség pedig megtudhatta, mi gond a legénybúcsúval és a nászéjszakával, és mi is az a klímatrükk vagy a koktéltrükk.

Mi köze van a híres Gyurcsány-videónak Batiz András lagzijához? Miért csak éjfél után indult meg a buli Németh Kristóf esküvőjén? Miért csak palacsinta volt a menü a Playboy Radnai Péter őrült házibulira emlékeztető menyegzőjén? Miért lépett Schobert Norbi alsónadrág nélkül Isten színe elé második lagziján? Mitől volt emlékezetes a Marsi-Palik esküvő? Ezekre a kérdésekre is megadja a választ Gönczi Gábor és Csikós Balázs a Bazi Nagy Esküvőskönyvben, amelyben nemcsak
sztáresküvőkről rántják le a leplet, hanem a legtipikusabb hibákról is mesélnek, amiket minden pár tutira elkövet a nagy napon vagy annak szervezése során. Aki kézbe veszi a könyvet, vidáman olvashat a vőlegényről is, akit a lökött haverok abszinttal teletöltött tűsarkúval vicceltek meg, és egyből kidőlt a saját lagzijáról. De képet kap az olvasó az esküvőbiznisz legaljasabb svindlijeiről is és titkos játszmáiról.

Ez a kötet ott kezdődik, ahol a többi véget ér. A hiánypótló könyvhöz rendhagyó bemutató dukál, egy óriási esküvőitorta-dobáló versenynél mi lehet a jobban passzoló háttér…

„Ez egy igazi leleplező kötet. Nem pusztán az esküvőbiznisz előszeretettel eltussolt trükkjeit tárjuk fel a Bazi Nagy Esküvőskönyvben, hanem olyan sztárok menyegzőiről is írunk, akikén barátként és fellépőként vagy csak mulató vendégként voltunk jelen. Aki minket hív, az nem csak egy zenekart kap, mi rosszabbak vagyunk, mint a Mirigy… Egy igazi mozgó házibuli vagyunk,eddig még mindig mindenki megbánta, aki étellel és itallal akart fizetni nekünk… Barátaink az összes aljas esküvői
húzásunkat egy jól célzott dobással az arcunk közepébe most megtorolhatták rajtunk!” – árulta el a jó pár tortabombától fülig tejszínhabos műsorvezető.

Evelin, Doszpot Péter felesége és Groovehouse Judy, valamint Németh Kristóf a könyvben megírtak miatt vett kézbe tortát, Hajas Laci, Hooligans Tibi, Vastag Csaba és Tomi és Lajsz András pedig a közös fellépéseken történt ugratásokra visszavágva célozták meg Gáborékat.

„Esküvőre minket már ne hívjon senki fellépni, könyörögve kérem! A Smile fennállásának huszonkét éve alatt több száz esküvőn jártunk, sok mindent láttunk, s ezt most megírtuk, mert soha nem hiszi el senki. Tapasztaltuk, hogy amilyen az esküvő, olyan lesz a házasság is, és hogy jó buli ugyanúgy nem lesz magától, mint különleges vacsora sem. Ezeket a tapasztalatokat öntöttük szavakba rengeteg gyakorlati tanáccsal együtt. A tökéletes esküvő lehetetlen küldetésnek tűnik, de akkor csináljuk már úgy, hogy legalább egy jó buli legyen!” – mondta Bala, a Smile zenekarvezetője.

A két szerző saját gyermekeként tekint az esküvők óta született lurkókra, így a krémes eseményre Judy tündéri kislányával, Majával, Németh Kristóf pedig az éppen ötödik születésnapját ünneplő Lócival érkezett. A kisfiút Gáborék egy autós tortával is felköszöntötték, de a Symbol saját bohóca is hajtogatott lufit a kicsiknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik