Szórakozás

Ganxsta Zolee üzent Vilmoséknak

A sztárok is figyelemmel kísérték a királyi bébi születése körüli híreket, nem is mulasztották el kommentálni.

A hazai és a külföldi sztárok is nyomon követték a királyi bébi születését. A brit trónörökös megérkezésének hírét természetesen sokan megosztották a közösségi oldalaikon különböző kommentárokkal fűszerezve, de nem rejtették véka alá azt sem, milyen jó tanácsokkal látnák el az újdonsült szülőket. Így fogadták sztárjaink a herceg születését:

Gombos Edina: „Megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg kisbabája! Mi is gratulálunk a majdnem 4 kilós fiúgyermekhez! Most már a szép hercegné is tudja, hogy a legcsodálatosabb dolog anyának lenni!”

D. Tóth Kriszta: „Megszületett. Fiú.”

Tatár Csilla: „Annyit már tudunk, hogy a royal bébi 3 kiló 80 dekával született és kisfiú. Vilmos végig Kate mellett volt és a következő két hétben végig ott is marad, ugyanis szülési szabit vett ki. Reggelre talán a trónörökös nevét is elárulják. A holnapi Mokkában természetesen ez is téma lesz! Most már tényleg lekapcsolom a lámpát!”

Steiner Kristóf: „A child is a blessing, not a headline – azaz: Egy gyerek áldás, nem főcím.”

Fotó: MTI

Attraction: „Megszületett a trónörökös! – Az Attraction szívből gratulál a hercegi párnak!
Ma délután – magyar idő szerint fél hatkor – született meg Katalin hercegnő kisfia. Úgy tudjuk, mind a gyerek, mind Katalin egészségesek. A brit királyi család közleménye szerint a fiú súlya 3,89 kilogramm. A baba születésekor azonnal megkapta a Cambridge hercege címet, amelyet legutóbb éppen apja, Vilmos herceg kapott meg 2011-ben, esküvője miatt. Az Attraction Látványszínház csapata szívből gratulál a családnak!”

Várkonyi Andrea: „Megszületett Vilmos herceg es Katalin hercegnő kisfia. Azon gondolkoztam, nem tudom, más hogy van ezzel, de engem azért valószínűleg eléggé stresszelne, ha tudom, hogy egy történelmi személyt, egy trónörököst kell kihordanom és világra hoznom. Nagyon szeretem az angolokat és örülök, hogy megszületett.”

A világsztárok sem mulasztották el közkinccsé tenni gondolataikat a kis herceg születésével kapcsolatban.

Barack Obama: „Michelle és én szívből gratulálunk a hercegnek és a hercegnének első gyermekük születése alkalmából. Sok boldogságot kívánunk nekik!”

Ellen DeGeneres: „Fiú lett! Örülök a kuzinomnak, Katalinnak és Anglia leendő királyának!”

Ellie Goulding: „Gratulálok a világ két legédesebb emberének, hogy megszületett a kisfiuk. Örülök nekik!”

Pitbull: „Gratulálok Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Fiú lett!”

Hazai sztárjainkat kérdeztük arról, vajon melyek voltak a leghasznosabb tanácsok, illetve ők milyen tanácsokkal látnák el Katalin hercegnét és Vilmos herceget a szülővé válás első időszakában.

Ada: Kényeztesse magát is Katalin

A Reflektor műsorvezetője speciális helyzetben volt, amikor anya lett, hiszen egyszerre két csemetét kellett hirtelen ellátnia. Kérve vagy kéretlenül, de rengeteg tanácsot kapott. Szerinte a legfontosabb most az, hogy Katalin szakítson időt magára is.

„Minden pillanatát élvezze ki a babázásnak, de közben gondoljon magára is. aludjon, amikor a baba alszik és bátran vegyen igénybe segítséget is, bár ezzel valószínűleg nem lesz gondja. Hogy kiegyensúlyozott anya legyen, magára is kell időt szánnia. Vegyen egy finom fürdőt, vagy kérje fel Vilmost egy kellemes masszírozásra” – tanácsolja Ada.

Fotó: TV2

Ganxsta Zolee: Vilmos maradjon csak oroszlán

A rapper egyszerű, de nagyszerű tanácsot kapott annak idején, amikor megszületett kislánya.

„Aki oroszlán, ha gyereke születik is, ne váljon kecskévé” – üzente a frissen apává lett Vilmosnak.

Keleti Andrea: Kell a rendszeresség

Andi főleg könyvekből, televízióból és az internetről informálódott. Neki a rendszeresség vált be.

„A kisbabáknak fontos a rendszeresség, hogy tudja, mikor eszünk, alszunk, sétálunk. Én így csináltam és nagyon ’jól működtek’ a gyerekeim. Ha az ember így áll hozzá, nagyon hamar kialakul a napirend, ami a babának és a szülőknek is nagy segítség.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik