Szórakozás

Damu húga szerint nem kellett volna börtönesküvő

Damu Roland húga, Ági kitart balhés testvére mellett. A fiatal lány azonban nem érti, hogy a színésznek és kedvesének miért kellett a börtönben megházasodnia.

“Nagyon szeretem a testvérem, ezért is fáj, hogy amikor annak idején elkezdődött a bírósági tárgyalása már nem beszélt velünk. Lehet, hogy szégyellte magát, nem tudom” – mondta a Hír24-nek Ági, aki egyébként féltestvére a színésznek. Az édesanyjuk közös, akivel Roland ugyancsak nem tartja a kapcsolatot.

“Minden vágyam, hogy egyszer megcsörrenjen a telefonom és Roland azt mondja, hogy látni akar. Mindig kitartott mellettem és meg tudnám bocsátani, hogy már évek óta nem foglalkozik velünk. Ugyanakkor azt nem tudom, hogy miért volt szükség most a börtönesküvőre. Szerintem Roli kedvese igazán várhatott volna addig, amíg a testvérem kiszabadul” – ondta Ági, aki nagyon reméli, hogy a színész végre megtalálja a boldogságot.

“Ha végre kijön a börtönből, akkor akár hozzánk is költözhet. Van egy olyan érzésem, hogy nem fogják elhalmozni ajánlatokkal és szüksége lesz a támogatásra” – tette hozzá a fiatal lány, aki nagyon elnéző testvérével szemben.

“Őszintén szólva, én azt sem hiszem, hogy a testvérem valóban bántotta Palácsik Tímeát. De ha mégis, én akkor is kitartok Roland mellett” – vallotta Ágnes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik