Szórakozás

Bréking! Megnősült Damu Roland

A tiszalöki börtönben volt a menyegző.

Damu Roland, aki jelenleg a Palácsik Tímea ellen elkövetett nemi erőszak miatt tölti börtönbüntetését, ma délelőtt elvette pszichiátrián megismert kedvesét, Edinát. A menyasszony 11 órakor érkezett valószínűleg az édesanyjával a börtön elé egyszerű, fehér ruhájában, ahol egy mindössze húszperces szertartás keretein belül mondta ki a boldogító igent Damunak – írja a Bors.

Fotó: TV2

Mint korábban megírtuk, a színész és kedvese az intézményben anyakönyvvezető előtt mondta ki az igent, az egyházi esküvőt elvileg azután tervezik, hogy Roland megkeresztelkedett.A hivatalos papírokat, kérvények benyújtását Rolandnak kellett intéznie, és a parancsnoktól is engedélyt kellett kérnie. A szertartáson a börtön szabályai szerint az anyakönyvvezető, a pár, az intézmény munkatársai és két tanú lehetett jelen. A két tanú Roland kapcsolattartói lesznek. A gyűrűket felhúzhatják egymás ujjára a szertartáson, de a színész végül nem tarthatja magánál, mert nem lehet ékszert viselni a börtönben. Az esküvő után természetesen nem lesz ünnepi vacsora, a párnak maximum félórás beszélőt engedélyeznek, amennyiben az intézmény parancsnoka beleegyezik.

Furcsa ellentétként számoltunk be Damu exe, Palácsik Tímea és Andy Vajna tervezett esküvőjéről, akik a börtönesküvő gyökeres ellentétét tervezik: igazi luxuslakodalmat terveznek neves hollywoodi sztárokkal a Banderas-villában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik