Szórakozás

Bendegúz előre szólt, hogy végez magával

erdő (erdő)
erdő (erdő)

Olvasztó Imre pénteken állítólag úgy ment el otthonról, hogy szólt a feleségének, megöli magát.

Mint azt korábban megírtuk, Olvasztó Imre szombaton végzett magával: felakasztotta magát egy ágra a házukhoz közeli erdőben. Az Indul a bakterház Bendegúza háromszor próbálkozott azzal, hogy eldobja magától az életet: a Blikk információi szerint először kipufogógázzal akarta megölni magát, majd kivett a kocsiból egy kötelet, az első ág azonban letört a súlya alatt, ezért egy vastagabbat választott. A lap azt is írja, Olvasztó több mindenkinek is előre szólt, hogy végez magával és feleségétől is úgy búcsúzott pénteken, hogy többé nem látják egymást, mert megöli magát. A család ezért is jelentette Imre eltűnését még pénteken. Az életét azonban már nem tudták megmenteni.

“Többen próbálták pénteken vigasztalni, mert nagyon maga alatt volt, hogy az asszony válni akar. Ez már a második házassága volt, ami zátonyra futott, vélhetően személyes kudarcként élte ezt meg” – mondta a lapnak az egyik szomszéd, aki szerint Olvasztó felhívta a barátait, és úgy beszélt velük, mintha búcsúzkodna.

Olvasztó négy gyermeket hagyott hátra, akik közül Roland elismerte, hogy az utóbbi időben nem volt túl szoros a viszonyuk.

“Az utóbbi időben már nem volt olyan szoros a viszonyunk, azonban ha tudtam volna arról, mire készül, megakadályozom” – mondta megtörten a fiatalember a Blikknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik