Szórakozás

Pécsi Ildikó: Döbbenetes, ami Olvasztó Imrével történt

pécsi ildikó (pécsi ildikó, )
pécsi ildikó (pécsi ildikó, )

Az Indul a bakterház Regős Bendegúza öngyilkos lett, felakasztotta magát.

Olvasztó Imre mai öngyilkosságán az Indul a bakterház színészei is megdöbbentek. A film Csámpás Rozija, Pécsi Ildikó a Hír24-nek elmondta: bár nem tartották a kapcsolatot, Imre a mai napig sokszor eszébe jut.

Fotó: YouTube

“Imrét nagyon jól választották ki a szerepre. Ha ő nem lett volna, talán az Indul a bakterház sem lett volna világsiker… Legutóbb néhány évvel ezelőtt találkoztam vele egy megbeszélésen, amikor a film újraforgatásáról esett szó. Akkor egy kiegyensúlyozott, kedves családapa ült velem szemben, ezért is döbbenetes, ami történt. Látja, ez is azt mutatja, hogy sosem láthatunk bele kívülről a másik életébe” – nyilatkozta a színésznő.

“Félelmetes! Ki nem találtam volna, hogy ilyen véget ér majd… Imre egy nagyon vidám, talpraesett kisfiú volt. Nagyon sajnálom, hogy a forgatás után nem volt lehetőségünk többé találkozni, jó lett volna megismerni őt…” – mondta a Hír24-nek Szilágyi István, a film Piócás embere.

Molnár Piroskát is lesújtotta Olvasztó Imre halála. “Nagyon vidám és életrevaló kisfiú volt, az egész forgatást egy nagy játéknak fogta fel. Én csak néhány napot dolgoztam velsúe, de ennyi idő is elég volt arra, hogy örökre a szívembe zárjam. Aztán később felnőttkorában is találkoztam vele, amikor az Indul a bakterház kapcsán rendeztek egy vacsorát. Ott már fel sem ismertem volna, teljesen más volt… nagyon sajnálom” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik