Szórakozás

Ezek Hujber legdurvább aranyköpései

A színész egyáltalán nem kertel és őszintén elmondja a véleményét, még akkor is, ha sokan megutálták emiatt.

Az elmúlt időszakban szinte nem volt olyan hét, hogy Hujber Feri ne borzolta volna a kedélyeket egy-egy beszólásával. Ezért nem volt nehéz összegyűjteni a legkeményebb Hujber aranyköpéseket.

1. Hujber a szakdolgozat írásról

“Azt a szakdolgozatot bármikor, akár most is meg tudnám írni, de egyszerűen így akartam tiltakozni a rendszer ellen. Pontosabban az ellen a szar ellen, amit négy éven keresztül színészképzésként előadtak”

2. Ő már szült is

“Bevallom, én azért szenvedek borzasztóan ebben a háromdimenziós világban, mert egyszerre vagyok nő, férfi, állat, isten, minden. Bennem nagyon sok nő van, akármennyire maszkulinnak nézek ki. Értem a női misztériumot is. Tudom, milyen érzés világra hozni egy gyereket, mert volt olyan életem, amiben szültem”

3. Kapszula van a fenekében

“Szeretek belevágni a dolgokba, ezért elmentem Zacher Gáborhoz, hogy ültessék be azt a kapszulát, amitől meghalok, ha ráiszok”

4. A csókról amit Mészáros Árpád Zsolttal váltott a Dal című műsorban

“Nem találom ezt polgárpukkasztó dolognak. Ha az ember jár színházba akkor tudja, hogy ennél százszor durvább dolgok és nehezebb szituációk vannak ott. Ez is csak egy feladat, amit már számtalanszor megcsináltam, először például a főiskolán. Nekem a csókolózás egy vadidegen emberrel – legyen nő vagy férfi – olyan természetes, mint a kézfogás”

5. Számára ilyen a szakítás

“A hivatalos papíron válás van, de nincs szétválás. Ennyi van. Eszünk ágában sincs otthagyni a közös családi fészket”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik