Szórakozás

Hujber Feri: Ne ítélkezzen felettem senki!

Hujber (Hujber)
Hujber (Hujber)

A színész őszintén elmondta a véleményét a Hír24-nek a plágiumbotránnyal kapcsolatban.

„Sajnálom, hogy sok embernek csak az maradt meg az interjúval kapcsolatban, hogy megvettem a bizonyítványomat és másoltam a szakdolgozatomat. Én sem török pálcát mások felett, így úgy gondolom, hogy engem sem kellene elítélni. Főleg akkor, ha a legtöbben nem tudják, hogy mit miért tettem” – mondta lapunknak a színész, aki arról is beszélt, hogy pontosan miért másolta a szakdolgozatát.

„Azt a szakdolgozatot bármikor, akár most is meg tudnám írni, de egyszerűen így akartam tiltakozni a rendszer ellen. Pontosabban az ellen a szar ellen, amit négy éven keresztül színészképzésként előadtak. A színművészeti irattárában kikerestem egy ismeretlen lány szakdolgozatát és beadtam más címmel, mintha a sajátom lenne. Azt hittem, ki fognak rúgni, már fel is készültem erre, de nem így történt. Sőt, nagyon nagyon jól sikerült a szakdolgozatvédés” – állítja Hujber, aki mellett teljes mellszélességgel kiáll a szakma.

„Többen felhívtak és biztosítottak a támogatásukról. A művészetnek, sőt egyetlen szakmának sem kellene a papírokról szólnia. Ha az a cél, hogy papírt szerezz, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Ha azzal foglalkozol, amivel mindig is szerettél volna, akkor elkaptál valamit az élet ízéből” – tette hozzá.

Hujber Feri válófélben lévő felesége, Cyntia pedig a StoryOnline-on védte meg a színészt.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik