Szórakozás

Kacsa, hogy megbukott Győzike lánya

Egy internetes oldal szerint Gáspár Virág megbukott magyar nyelv és irodalomból – a showman tagad.

Gáspár Győző teljesen kiborult, amiért a NapiászOnline megírta: Virág megbukott magyar nyelv és irodalomból. Az internetes lap cikke szerint a kislánynak évet kell ismételnie, ha az augusztusi pótvizsgája sem sikerül. Győző szerint azonban mindez hazugság, és az égvilágon semmi gond sincs Virág tanulmányi eredményeivel.

Fotó: RTL Klub

„Elegünk van abból, hogy mindenféle hülyeséget összeírnak rólunk! Virág tavaly kitűnő volt, és most is majdnem az lett. Szó sincs arról, hogy megbukott volna! Az én lányaim nagyon okosak, és nem hagyjuk, hogy leromoljanak az eredményeik. Elég megnézni Evelint, akit felvettek egy amerikai iskolába. Nagyon büszkék vagyunk rá, ugyanis állítom: nagyon kevés cigány megy tanulni Miamiba” – mondta a Hír24-nek Győzike, aki teljesen felháborodott a vádak hallatán.

„Ez volt az eddigi hülyeségek csúcspontja. Nem tudom, hogy ki szeretne ennyire lejáratni minket, de azt üzenem neki, hogy ez legyen a legnagyobb öröme” – tette hozzá a showman, aki hétfőn azzal került be a lapokba, hogy szomszédjai állítólag ki nem állhatják őt.

UPDATE: A NapiászOnline közben törölte a kifogásolt cikket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik