Szórakozás

Détár Enikő: Nincs bennem gyűlölet

détár (détár)
détár (détár)

A színésznő egyre jobb hangulatban van, mióta közleményben tudatták Rékasi Károllyal, hogy házasságuknak vége. A gyerekeket továbbra is közösen nevelik, Enikő pedig megedződött a harcoktól.

Détár Enikő lassan ismét magára talál házassági válsága után. Dolgozik, barátai pedig segítenek neki feldolgozni az elmúlt időszak nehézségeit.

“Az utóbbi időkben nagyon sokat küzdöttem, de a harcaimtól erősödtem. Ami nem jelenti azt, hogy soha nincsen rossz­ kedvem, vagy nem bántanak dolgok, csak képessé váltam feldolgozni ezeket. Jól vagyok, nincs bennem gyűlölet. Egyben vagyok, segítenek a barátaim, a munkám” – mesélte a Blikknek a színésznő.

Fotó: RTL Klub

Válófélben lévő férjével, Rékasi Károllyal továbbra sem „osztozkodnak” a gyerekeken. Igaz, Gigi lányuk már felnőtt, és külföldön tanul, a 12 éves Zsigmondra azonban közösen viselnek gondot.

“A gyerekeinken a válás után sem osztozkodunk, nálunk közös marad a ‘teherviselés’. Zsigmondra az ‘esti műszak’ idején az vigyáz, aki épp ráér. Kari és közöttem a munkamegosztás eddig is így volt” – tisztázta Détár Enikő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik