Szórakozás

Mi lesz Détárék két cégével?

Détár Enikőnek és Rékasi Károlynak válásuk során a gyermekelhelyezés mellett azt is végig kell gondolnia, hogy közös üzleti érdekeltségeikkel mitévők legyenek.

A 29 évnyi házasság alatt a Barátok közt sztárja és neje ugyanis mindenben közösködött, ezért most sok az elvarratlan szál az életükben. Mint tudjuk, a többszintes, elit környéken fekvő, hatalmas, erdőszéli telki házuk kizárólag Détár Enikő nevén marad, de az még nem dőlt el, hogy mi lesz a házaspár vállalkozásaival.

Fotó: RTL Klub

Most bizonytalanná vált az 1992-ben alapított The Group Betéti Társaság és az Enká Stúdió Kft. jövője. Az előbbiben Rékasi Károly mint beltag, felesége pedig mint kültag van jelen, tevékenységi körében pedig olyasmik is megtalálhatók az előadó-művészet mellett, mint például közútijárműalkatrész-, mezőgazdaságitermék-, élelmiszer- vagy éppen ruházati és textil-nagykereskedelem. A házaspár a kft.-vel pedig például közös előadásukat vitte színpadra, és vélhetően Rékasi ezen a cégen keresztül futtatta a hálózatépítést is, ugyanis a 3 millió forint alaptőkével rendelkező vállalkozás tevékenységi körében az ügynöki nagykereskedelem is szerepel.

Noha sok helyre hívták és hívják őket szerepelni, a cégbírósági adatokból az derül ki, hogy cégeik nem túl jövedelmezők. A bt. az utóbbi években nem termelt nyereséget, a kft. pedig veszteséggel vagy éppen csak néhány százezres nyereséggel zárt – írja a Blikk.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik