Szórakozás

Milliókat hoz a színháznak Rékasiék válása

Alaposan megugrott a jegyeladás a Rózsák Háborúja című darabra, amiben a Détár-Rékasi házaspár alakít egy gyűlölködő párost. A színház a jövő évadra is elhalmozza szerepekkel a párost.

10-15 százalékkal ugrott meg a jegyeladás A Rózsák háborúja utolsó előadására, amelyben Rékasi Károly és Détár Enikő játssza a főszerepet. Ez körülbelül 200 ezer forint pluszbevételt is jelenthet egyetlen estére a színháznak, ahol a következő évadra is elhalmozzák a válófélben lévő házaspárt ajánlatokkal, ami milliókat hozhat a színháznak.

“Valóban milliós nagyságrendű bevételt hozhat a színházunknak két művészünk, Détár Enikő és Rékasi Károly válása. Természetesen örülünk a jegyeladások növekedésének, ám szeretném hangsúlyozni, hogy mi erre nem építünk. A szereposztások egyeztetése már hónapokkal korábban lezajlott a következő évad tekintetében” – mondta a Borsnak Nagy Nóra, a József Attila Színház PR- és marketingvezetője.

Fotó: Németh Gabriella

Rékasi Károly szerint is érdekesebbek lesznek a nézők számára most, hogy rengeteget szerepelnek a médiában válásuk kapcsán, azt azonban leszögezte, ők eddig is úgy tudtak együtt dolgozni, ahogy csak kevesen.

“A nézőknek biztos érdekesebbek leszünk emiatt. (…) Számtalan alkalommal léptünk közösen színpadra, és bármi is történjen velünk, sok élményünk volt együtt, amelyet a szakmai munkákban is jól kamatoztatunk. Ha házastársak nem is, de kollégák vagyunk és maradunk is” – mondta a Borsnak Rékasi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik