Szórakozás

Udvaros Dorottya: Féltem, hogy nem kellek!

A színésznő nemrég elárulta, hogy nagyon várja már a Vidnyánszky Attilával való munkát, mert izgalmas rendezőnek tartja.

Udvaros Dorottyát nemrég arról kérdezték a vanyabacsi blogon, hogy mit szól a Nemzeti Színház élén bekövetkezett változásokhoz:

„Vidnyánszky Attilát fantasztikus rendezőnek tartom. Azóta, hogy meghallottam, valaki Beregszászon olyan színházat csinál, amire Európa is felfigyel. Nagyon különleges és izgalmas színházi alkotó. Izgatott vagyok, és várom a vele való munkát. A szerződtetési tárgyaláson is úgy beszélt velem, hogy nem volt formalitás, ahogy azt kérte, maradjak. Úgy tárgyalt velem, hogy azt éreztem, komolyan gondolja, hogy jó színésznőnek tart és maradjak. Bennem is volt félelem, hogy nem biztos, hogy kelleni fogok neki – mondta a színésznő, akit mindig megvisel, ha egy kollégájától megválnak.

Fotó: RTL Klub

„Nagyon sok jó színész van a társulatban, sok volt a közös munka, szeretjük egymást, de el kell tudni viselni, hogy én szeretek valakit, de mondjuk a most jövő igazgató nem lát benne annyit, vagy nem tartja annyira kimagasló színésznek. Alföldi Robi is elküldött 19 embert, az is dráma volt. Abba is belehaltunk akkor mindannyian. Olyanoknak is menniük kellett, akikről máig nem tudom, hogy miért, például Benedek Miklósnak. Vidnyánszky Attila is saját csapatot akar építeni, ami természetes. Nekünk, színészeknek azért nehéz, mert a próbafolyamat alatt sokkal bensőségesebb viszony alakul ki közöttünk, mint mondjuk egy cég irodai alkalmazottai között. Így még jobban fáj, ha elveszítünk egy kollégát. Most már túl vagyunk rajta, és élvezzük az utolsó közös estéket” – tette hozzá Udvaros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik