Szórakozás

Elhunyt édesanyjáról vallott a magyar színésznő – Szívszorító!

Udvaros Dorottya szinte sosem beszél a magánéletéről, ezért is számít kuriózumnak mostani kitárulkozása. A színésznő azt is elmondta, miért könnyezett a színpadon.

Udvaros Dorottyát önálló estje kapcsán sikerült megszólaltatnia az RTL Klub Reflektor magazinjának. Azt is elmondta, hogy mostani műsora előtt a kezdők izgalmával lépett színpadra.

„Nagyon furcsa ez, mert én egyébként nem vagyok izgulós fajta. Színházi előadások előtt inkább egy jeges nyugalom és koncentráció van bennem, mert azt gondolom, hogy tudom a dolgomat és ott vannak körülöttem a többiek, bármi baj történik, valaki biztosan megfogja a kezemet. De ez olyan, mint ha kiüldöztek volna a jégre, semmi kapaszkodó nincs.” – mesélte a Kossuth-díjas színésznő.

Az önálló est egyik legmeghatóbb pillanata az, amikor a híresség az édesanyja fotója előtt énekel.

„Ezt sem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz, ha édesanyám fotóját kirakom a falra. Az egyik próbán, amikor elhúztam előle a függönyt, elkezdtem bőgni és nem tudtam énekelni. Aztán valahogy összeszedtem magam, de nagyon necces volt…igazán azt a dalt még sosem tudtam elénekelni rendesen. Nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz lesz.” – vallotta Udvaros Dorottya, akinek félelmei szerencsére nem igazolódtak be és önálló estje hatalmas sikert aratott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik