Szórakozás

Lajcsi: Majdnem rámentem a fényevésre!

Egy szállodában találkozott a fényevő-guruval a trombitaművész, aki napi egy órás fényfogyasztást írt elő a fogyáshoz. Először még ingyen írta a receptet, később pénzt is akart az áldoktor.

Galambos Lajosnak mesterként kellett megszólítania a dr. Shine néven futó fényevő-gurut, aki orvosnak adta ki magát. Először még ingyen osztogatta tanácsait Lajcsinak, később viszont tetemes összegeket kért volna a zenésztől.

“Egy szállodában elegyedtem beszélgetésbe valakivel, aki orvosnak adta ki magát, én pedig nem kértem el a diplomáját. Azt mondta, a délelőtti napfényből legalább tizenöt percet kell vennem, de összesen napi egy órát kellett fogyasztanom a fény energiáját. Először még nem kért semmit, azt mondta, beszéljünk két hét múlva és ha eredménye volt, akkor rám bízza a dolgot. Azt azért éreztette, hogy egy nagyobb összeg az óradíja” – vallott hiszékenységéről Lajcsi a Reflektorban.

A zenész megfogadta az áldoktor tanácsait és két héten keresztül nem evett, aminek meg is lett a következménye: Lajcsi négy kilót fogyott ugyan, ám ez kis híján az életébe került.

“Nehezen, de eredményesen telt a két hét. Elblicceltem az étkezéseket, próbáltam észrevétlenné tenni, hogy nem eszem. Egyszer azonban egy koncert után légszomjat éreztem, mire a feleségem reggel orvoshoz vitt. A vérvétel után elmondták, hogy a vérképem egy hetven évesének felel meg és azonnal egyek meg egy krémest” – mesélt a következményekről Galambos Lajos, akit azóta gyógyíthatatlan mozgásszervi betegséggel kezelnek.


Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik