Szórakozás

Lajcsi birtokán tüntetnek a felbőszült Jimmy rajongók

galambos lajos (lagzi lajcsi, )
galambos lajos (lagzi lajcsi, )

Zámbó Jimmy követői tüntetni akarnak Galambos Lajos Tata melletti birtokán, ugyanis sérelmezik, hogy a híresség eddig féltve őrzött titkokat fecsegett ki a Királyról Hajdú Péter műsorában.

Jimmy rajongói nem értik, mi történhetett Lajcsival, amikor olyan dolgokat szellőztetett meg a Frizbiben, miszerint az elhunyt énekes korábban pisztolyt fogott volna Pataky Attilára, vagy azt, hogy Gregor Bernadettel állítólagos viszonyt folytatott. A családtagoknál kiverte a biztosítékot Galambos Lajos beszámolója, de nem csak ők, a rajongók is felháborodtak, sőt tüntetést szerveznek az ismert zenész birtokának bejáratához. Azt, hogy pontosan ki a megmozdulás értelmi szerzője, nem lehet tudni, de azt igen, nem csak civilek, hanem celebek is készülnek, hogy több ezres tüntetéssel védjék meg Jimmy emlékét és megakadályozzák a további titkok kiteregetését. Az elhunyt sztár követőit az sem hatja meg, hogy Lajcsi az ominózus eset óta elnézést kért a családtól és remélhetőleg valóban megbánta meggondolatlan fecsegését.

Hulé Éva, aki rajongóból lett családi barát a Hír24-től hallott először a szerveződő tüntetésről, de azt mondja, ha valaki segít neki eljutni a helyszínre, ő is ott lesz a megmozduláson.

Lajcsi és Zámbó Edit, Jimmy özvegye

„Felháborodtam azon, amit Lajcsi tett. Nem értem, miért tette ezt, a gyerekeket nagyon megviselte ez az egész. Ennek kapcsán eszembe jutott az is, hogy Lajcsi nem volt ott Jimmy temetésén, három nappal később ment csak ki a sírhoz. Milyen barát az, aki ilyeneket tesz? Lajcsitól nagyon csúnya dolog volt, amit a Frizbiben művelt” – mondta Hulé Éva, aki szerint nagyon szép gesztus a rajongóktól, hogy tüntetést szerveznek Jimmy emlékének védelmében.

Némedi Mari viszont hallott a demonstrációról, és mint mondja, barátaival együtt ő is ott lesz. A színésznő jóban van a Zámbó családdal, így természetesnek érzi, hogy részt vegyen egy olyan megmozduláson, ahol megvédik Jimmy emlékét. Mari szintén úgy véli, Lajcsinak nem szabadott volna ilyen információkat elmondani a tévében, hiszen ezzel a családot rettenetesen kellemetlen helyzetbe hozta. Mari kijelentette, semmiféle balhéba nem szeretne belemenni, de úgy tudja, ilyesmire senki nem is készül, csupán némán, táblákat magasba emelve állnak majd Lajcsi háza előtt, hogy az óriási tömeg erejével emlékeztessék hibás lépésére és nyomást gyakoroljanak rá, hogy többet ilyet ne tegyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik