Szórakozás

Ónodi Eszter: Nem tartottam magam esélyesnek!

Ma éjszaka utazik haza Ónodi Eszter Monte Carlóból. A Hír24-nek elmesélte, hogy érezte magát a legnagyobb világsztárok között , és mit szól ahhoz, hogy legjobb színésznőnek választották.

Több díjat is besöpört az Aglaja című magyar alkotás a monte-carlói nemzetközi tévés fesztiválon. Elnyerte a legjobb filmért járó Arany Nimfát, Deák Krisztina a legjobb rendező lett, míg Ónodi Eszter a legjobb színésznő.

“Őszintén szólva, egyáltalán nem tartottam magam esélyesnek. Azt gondoltam, hogy ebben azért a “politika” is szerepet játszik majd. Kaptam egy jó nehéz aranyszobrocskát és nagyon remélem, hogy felengednek majd ezzel a gépre. A nagyon nehéz kezdés után a végére minden jóra fordult. Szóval nagyon örülök” – utalt a színésznő arra, hogy a francia légiirányítók sztrájkja miatt több mint öt órán át várta korábban Párizsban az átszállást, így lekésett arról a fogadásról, amit Albert herceg rezidenciáján tartottak.

Eszter csak a díjátadón tudott találkozni a herceggel, de nem volt lehetőség arra, hogy hosszabban beszélgessenek.
A magyar színésznő rengeteg hírességgel is találkozott, vagy mégsem?

“Az az igazság, hogy a legtöbb “sztárt” én egyáltalán nem ismertem fel, de a közönség láthatóan odavolt értük. Akiket én láttam, azok a gyerekkorom hírességei, például Patrick Duffy, azaz Bobby a Dallasból, vagy Linda Gray azaz Samantha.  Azt is tudom, hogy Donald Sutherland és Christopher Lambert is részt vett az eseményen. A legnagyobb örömöt mégis az okozta, hogy én Jacqueline Bisset-től vehettem át a díjat” – mondta Eszter.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik