Szórakozás

Ónodi Eszter rettenetesen lefogyott

Artistanőt alakít új filmjébenÓnodi Eszter, aki a szerepért hónapokon keresztül edzette magát a legkeményebb módszerekkel. A szép színésznő D. Tóth Krisztának mesélt arról, milyen testi és lelki megpróbáltatásokon ment keresztül a hiteles alakítás érdekében.

ÓnodiEszter, az Aglaja című új Deák Krisztina-film főszereplője a legnagyobb hollywoodi sztárokhoz méltó fegyelmezettséggel alakította hónapokon keresztül testét azért, hogy hiteles legyen az artistanő szerepében.

„Tele voltam kék-zöld foltokkal, azt hiszem, senki nem hitte el, hogy nem egy testi fenyítés áldozata vagyok.” – idézte fel a forgatás emberpróbáló heteit. A remek színművész edzésmódszeréről és diétájáról is mesélt D. Tóth Krisztának, a beszélgetést csütörtök este láthatják a nézők.

A DTK Show-ban az Aglaja másik főszereplője, a 11 éves Jávor Babett azt is elfecsegte, hogy a mamáját alakító Eszternek nem ez volt az egyetlen megpróbáltatás: a színésznőben a kislány tartotta a lelket, amikor egy meglehetősen gyomorforgató jelenetben kellett helytállnia, miközben mindketten küzdöttek az undorral. A csütörtöki adásból az is kiderül, hogyan alakult ki olyan különleges kapcsolat kettejük között, hogy Eszter szinte a lányának érzi a kislányt, aki anyának szólítja őt azóta is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik