Szórakozás

Varga Viktor pucéran él

Nem véletlenül elkapott pillanatot ábrázol az a fotó, amit kedvese töltött fel az énekesről az egyik közösségi portálra. Azt állítják, mindketten ledobják a textilt, ha hazaérnek.

Pucér fotót posztolt Varga Viktorról a nem mindennapi néven, Cinthya Dictator-ként futó kedvese. A párosról eddig is tudtuk, hogy ők valahogy máshogy látják az életet, erről pedig most ismét tanúbizonyságot adtak: Viktorról ugyanis kedvese egy meztelen fotót posztolt ki közösségi oldalára, amely az énekest ábrázolja anyaszült meztelenül, amint zongorája előtt ül és csak egy szakállt visel.

Fotó: Facebook

“Mi így élünk, mert a négy fal között legalább megmaradhatok embernek. Mindenki mez­telenül születik, csak a társadalom által ránk kényszerített félelem miatt kell ruhába bújni. Nem is tudnék itthon felöltözni, egyszerűen kényelmetlenül érzem magam ruhában. Szorít, tapad, beleakad mindenbe” – mondta a Borsnak Varga Viktor, aki azt is elmesélte, hogy mivel Cinthyával szeretnek meztelenkedni, előfordul az is, hogy nem csak otthon, de a strandon sem viselnek semmit.

A fotót mi nem tesszük közzé így korán reggel, aki viszont ellenállhatatlan vágyat érez, hogy megcsodálhassa az énekes habtestét, az megteheti itt.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik