Szórakozás

Varga Viktor nem akart nyilvánosan magához nyúlni

Ma nyílik meg az énekes barátnőjének maszturbációról szóló kiállítása. Cinthya Viktort is felkérte, hogy szerepeljen a pikáns képen, de nem vállalta.

Varga Viktor és kedvese izgatottan várják Cinthya kiállításának megnyitóját. A lány maszturbációról szóló képeit ma estétől bárki megnézheti a Ludwig Múzeumban.

„A képsorozat témája az emberi méltóság volt. Egy pályázaton keresztül jutottam be, a fotóim maszturbációt ábrázolnak. A felvételeken engem és egy évfolyamtársamat láthatják intim helyzetben. A maszturbációnk éles volt, ugyanis nem szerettünk volna megjátszott képeket” – mondta a Hír24-nek Cinthya.

A lány Viktort is felkérte, hogy szerepeljen egy intim képen, de ő nem vállalta a feladatot.

„Akkor nem vállaltam a modell szerepét, a mostani fejemmel viszont már lehet, hogy megtettem volna. Akkor nem éreztem azt, hogy ennyire bizalmas dolgot kell közölnöm az emberiséggel” – árulta el Varga Viktor, aki már egyáltalán nem tartaná cikinek a nyilvános maszturbációt.

A pár elárulta, hogy Cinthya következő fotósorozatának témája a pornó lesz: a nyolcvanas évekbeli retró szexképeken hamarosan már együtt kezdenek el dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik