Szórakozás

Ők a legszexibb magyar pasik

Magyar hírességek is szerepelnek a világ 15 legjobb pasija között. Király Viktor mint romantikus, Szilágyi Áron mint sportos, Árpa Attila mint vagány hódította meg sármjával a szavazókat.

Az  idén 15. születésnapját ünneplő női magazin megválasztotta a világ 15 legjobb pasiját. A magyarok is előkelő helyen végeztek.

„Nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy meglepjem a barátnőmet egy szál rózsával, vagy hogy kettesben töltsünk egy fülig szerelmes estét. Persze nem csak ezekkel a gesztusokkal mutatom ki, hogy fontos nekem, hanem hétköznapi figyelmességekkel is: például fuvarozom ide-oda, és amiben tudok, segítek neki” – árulta el Király Viktor, aki bevallotta, tényleg romatikus típus.

„Amióta visszatértem az olimpiáról, sok új ismeretséget kötöttem, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy a londoni sikerek óta futnának utánam a lányok” – mondja Szilágyi Áron, majd némi habozás után nevetve hozzáteszi: „Hála istennek!” A 22 éves olimpiai bajnok azt szeretné, ha a páston elért eredményeiért figyelnénk rá oda, és nem azért, mert vonzó a megjelenése, pedig ez utóbbi sem elhanyagolható: nem véletlen, hogy az októberben dupla címlappal előrukkoló Cosmopolitan borítóján is ő mosolygott vissza.

„Mivel egyáltalán nem tartozom a gyakorlott modellek közé, sokszor csetlettem-botlottam a fotózáson, de végül minden flottul ment. A közös munka nagyon jó hangulatban telt, érdekes témák merültek fel az interjú során, és egy nagyon vidám csapat foglalkozott velem” – emlékszik vissza a leghelyesebb sportoló.

„Egy vérbeli pasinál fontos az intelligencia és a műveltség, ezen kívül legyen figyelmes, humoros és sármos, na és persze hűséges. De azt látom, hogy sajnos a mai világban egyre kevesebben vannak, akikre igaz lehet a nagybetűs férfi jelző. Ha pedig az ember ezt magáról állítja, na, akkor egész biztosan nem tartozik közéjük. Mondjanak rólam ítéletet mások! Ma már csak egyetlenegy nő véleménye érdekel, méghozzá a feleségemé. Bár a visszajelzések valóban azt mutatják, hogy tetszem a hölgyeknek, ami azért hízelgő” – vette át a szót Árpa Attila, aki mint vagány pasi került a 15-ös toplistába. A teljes listát a Cosmopolitan novemberi számában találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik