Szórakozás

Így érkezett haza az Attraction

Arra a legbüszkébbek, hogy a királyi család előtt léphetnek majd fel, egyébként pedig még fel sem fogták, ami történt velük.

“Fantasztikus élmény volt, ami velünk megtörtént. Én csak egy kicsit ismertté akartam válni Angliában, de egy kicsit máshogy sült el a dolog. Persze én ezt nem bánom. Szerintem a mai napig fel sem fogtuk, hogy mi az, ami velünk megtörtént” – mondta érkezésükkor még a repülőtéren Szűcs Zoltán, a csapat vezetője.

Az Attractiont Story-limuzin várta a repülőtéren, a csapat pedig fáradtan, ám annál boldogabban szállt be, hogy végigpezsgőzzék és nevetgéljék a hazautazást. Közben persze az élmények sem maradhattak bennük. És hogy mi történt az eredményhirdetés után?

“Onnantól kezdve meg sem álltunk. Az egész média minket keresett. Interjúkat adtunk, élő adásból élő adásba mentünk. A legbüszkébbek pedig arra vagyunk, hogy a királyi család előtt fogunk fellépni. Egy hatalmas médiavállalkozás, Simon Cowell cége fog mögénk állni, bár ezt egyelőre még nem tudjuk, mit jelent, de biztos, hogy csak jót hozhat” – fogalmazott Szűcs Zoltán.

A csapat vezetője hozzátette, hogy mindenképpen szeretnék bővíteni a csapatot, és természetesen magyar táncosokkal. És hogy mit csináltak a megérkezésük után?

“Én most mindenképpen hazamegyek aludni, reggel pedig viszem a gyerekeket az iskolába” – közölte Szűcs Zoltán”

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik