Szórakozás

Tojásdobálás az Attraction győzelme előtt

A harmadik helyezett duó előadása közben rohant a színpadra egy tojásokkal feltankolt nő, aki nem kímélte a zsűrit: Simon Cowell arcát teljesen beterítette.

Több mint tizenhárom millió ember nézte élőben a Britain’s Got Talent döntőjét, azt azonban csak a helyszínen látták, amint egy nő a szünetben felrohan a színpadra és tojásokkal hajigálja meg a zsűrit. A harmadik helyezett Richard and Adam dala közben történ a malőr: egy nő rohant elő a színfalak mögül, először csak mosolygott, majd megsorozta a zsűrit.

Természetesen azonnal kivezették, a rendezők pedig igyekeztek elsimítani a dolgot, így az eset nem homályosította el a magyar csapat győzelmi pillanatait sem. Simon Cowell csak mosolygott az eseten – számolt be róla a Guardian.

“Eddig sem szerettem a tojást, de ezután még kevésbé fogom” – jegyezte meg a műsor producere viccesen, mire zsűritársa hozzátette, ebből is látszik, hogy valóban élő műsorról van szó.

A tehetségkutató szóvivője elnézést kért a duótól, amiért az eset megzavarta a produkciójukat.

A videót kommentelők közül többen is kételkednek abban, hogy valóban spontán történt az incidens. Íme a videó, döntse el mindenki maga, vajon megrendezett volt-e vagy sem.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik