Szórakozás

Árpa Attila: Örülök a millióknak!

Arpa-Attila(650x433)(1).jpg (Árpa Attila)
Arpa-Attila(650x433)(1).jpg (Árpa Attila)

296 millió forintot kapott Árpa Attila a Magyar Nemzeti Filmalaptól. Közel tíz év után ugyanis elkészítheti az Argo című film folytatását.

„A 296 millió forint elsőre soknak tűnhet, de valójában ez a filmes szakmában nem egy annyira óriási összeg. Ettől függetlenül nagyon örülök, hogy megszavazták” – mondta a Hír24 megkeresésére Árpa Attila, aki nagyon bízik az Argo 2 sikerében.

„Idén már szeretnénk forgatni. Lesznek új szereplők, és természetesen számítok az első részben feltűnt főszereplőkre is. Nekem nem lesz szerepem, de én írtam a forgatókönyvet, és én leszek a producer és a rendező is. Szerintem ennyi épp elég is. Mindenesetre, ha egy nullával többet kaptam volna a filmalaptól, akkor tuti leszerződtettem volna Anthony Hopkinst” – nevetett a producer.

Árpa Attila hisz abban is, hogy filmjének nem kell 3D-snek lennie ahhoz, hogy a moziba csábítsa a nézőket.

Fotó: TV2

„Szerintem a 3D-nek csak az animációs meséknél van értelme, de az is sokszor zavaró. Az Argo 2 nem lesz 3D, de így is egy jó kis pörgős filmre számíthat mindenki” – tette hozzá a filmes.

A filmalap közleménye szerint az Argo 2 története igazán akciódús lesz: Balogh Tibi nyolc év után szabadul a börtönből, de kicsit sem változott. Amikor egy japán szindikátus egy magyar társat keres egy rabláshoz, Tibi felajánlja magát és a bandáját. Bodrit, Psychót és a fejlövést csodával határos módon túlélő Tysont újra összetoborozza, hogy megszerezzen egy különleges adathordozót.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik