Szórakozás

Árpa Attila nem fürdik drága vízben

A színész végigjárta azokat a budapesti helyszíneket, ahol hollywoodi szuperprodukciókat forgattak, eközben pedig ő is beszámolt a tapasztalatairól. Kiderült, hogy a filmforgatás drága - akár itthon, akár az Egyesült Államokban.

Árpa Attila nem egy szuperprodukcióban szerepelt már itthon és külföldön is, így az árakkal kapcsolatban is képben van. Egy budapesti filmes túrán mesélt az Aktívnak a tapasztalatairól.

“Budapesten borzalmasan drága volt a forgatás. Egy Andrássy utat kibérelni szinte kifizethetetlen volt, hiszen foglalni kell a területet. Most már azért nem kell 30-40 ezer forintos négyzetméterárakat fizetni” – mondta Árpa Attila, aki azt is hozzátette, a magyar stábok Amerikában vagy kockáztatnak és nem kérnek engedélyt, vagy súlyos összegeket kénytelenek leperkálni a helyszínekért. “Forgattam egyszer kinn egy filmet, ahol például a Santa Monica-i strandon lévő forgatás hétszáz dollárba került, de vízbe már nem mehettem be, mert akkor az már ezernégyszáz lett volna” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik