Szórakozás

Sarka Kata nem celeb

Hajdú Péter felesége nem tartja magát celebnek. Bár férjével kapott egy „csomagot”, nem szeretne az ő jogán érvényesülni. Az internetes kommentektől pedig kiakad, de azért olvassa őket, sőt, minden ismert embernek kötelezővé is tenné ezt.

Sarka Kata tudja, hogy élnek az előítéletek vele szemben, bár ennek nem érti az okát. Azt mondja, ő csak egy szépségversenyre jelentkezett tizennyolc évesen, hogy visszaigazolást kapjon magáról, de nem jelentkezett valóságshow-kba és celebnek sem tartja magát.

“Tudom, hogy van egy negatív előítélet velem szemben, de nem értem az okát. Akik ismernek, tudják, én nem az az üres celebfeleség vagyok, mint amilyennek sokan gondolnak. Azzal mit lehet kezdeni, amikor névtelenség mögé bújó emberek fröcsögnek rád igaztalanul?” – nyilatkozta a Borsnak Kata.

Fotó: TV2

Hajdú neje ennek ellenére rendszeresen olvassa a hozzászólásokat, bár vitába már nem száll senkivel.

“Szerintem fontos a kommentek olvasása. Minden ismert embernek kötelezővé tenném. Olykor visszaránt a valóságba, észhez térít. Volt idő például, amikor belementem méltatlan nyilvános vitákba méltatlan emberekkel. Rájöttem, igazuk van a kommentelőknek, hogy ez rossz út, és ezután kimaradtam a hasonló perlekedésekből. Aztán amikor felszaladt rám csaknem húsz kiló, akkor a beírások után kaptam észbe, hogy hoppá, hiába érzem magam így jól, oda kell figyelnem” – mondja Sarka Kata.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik