Szórakozás

Nem szőrös Hajdú Péter szíve

Hajdu-Sarka(1)(1)(960x640).jpg (Hajdú-Sarka)
Hajdu-Sarka(1)(1)(960x640).jpg (Hajdú-Sarka)

Nagyot fordult a világ Sarka Katával, a Hír24-nek ugyanis bevallotta, hogy korábban igazán féltékeny típus volt. Mára azonban nem is lehetne harmonikusabb a kapcsolata a férjével, Hajdú Péterrel. Kata a munkában is megtalálta a számításait: most az ország legszebb nőjét keresi

“Már hét éve vagyunk együtt a férjemmel és úgy érzem, hogy nem is lehetne jobb a kapcsolatunk a mostaninál” – mondta a Hír24-nek Hajdú Péter felesége, Sarka Kata.

“Be kell vallanom, hogy korábban igazán féltékeny típus voltam, de ez szerencsére megváltozott. Hogy mi ennek az oka? Született két csodálatos gyermekünk és minden helyzetben kitartottunk egymás mellett, számtalan közös élményünk van. Ráadásul még mindig nagy a szerelem” – nevetett Kata, aki nemrég komoly feladatot kapott.

Mint ismert, a Frizbi Entertainment Kft. megvásárolta a többségi tulajdonrészét a Magyarország Szépe Kft.-nek, amely többek között a világ legrangosabb szépségversenyének, a Miss Worldnek magyarországi licenctulajdonosa. A cég ügyvezetője pedig Sarka Kata lett. A csinos, egykori modell otthonosan mozog ebben a világban, hisz korábban maga is részt vett több szépségversenyen. A Királynő produkcióban is dolgozott már, sőt végigjárta a ranglétrát a férje mellett, gyakornokként kezdte.

Fotó: TV2

“Sosem okozott gondot Peti mellett dolgozni, egyáltalán nem szőrös szívű főnök” – mondta Kata, aki a Hír24-nek arról is beszélt, hogy szerinte ki a legszebb magyar nő. “Palvin Barbara szerintem tökéletes. Nem hiába a nemzet büszkesége. Azonban a szépségkirálynő választásra is sok csinos hölgy jelentkezett, tényleg nagyon nehéz lesz közülük választani” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik