Szórakozás

Ezért vállalta az X-Faktort Alföldi

Alföldi Róbert (Alföldi Róbert)
Alföldi Róbert (Alföldi Róbert)

A mentor szerint a tehetségkutató segít abban, hogy mindenki önmaga lehessen, ezért arra buzdít mindenkit, hogy vállalja bátran a személyiségét.

Alföldi Róbert azt mondja, azért vállalta el a mentorságot, hogy jobban lássa, mi érdekli a fiatalokat. A színész-rendező számára fontos az eredetiség, nem hisz az utánzásban.

“Számomra is nagyon fontos, hogy jobban lássam, mi érdekli a fiatalokat, mi az, ami megmozgatja őket, milyen önképük van magukról, hogyan képzelik el a jövőjüket és mit látnak a világban. A popzene vagy a könnyű műfaj nagyon pontosan megmutatja, hogy milyen a világ. Bárkit le lehet utánozni, abban én nem hiszek. Én abban hiszek, hogy valaki önmagát vállalja fel, a sajátja legyen a produkció. A műsor lényege, hogy önálló személyiségeket, előadókat találjon” – olvasható a 2013-as X-Faktor Facebook-oldalán Alföldi Róbert vallomása.

Fotó: Bozsó Krisztián

Az ifjú tehetségek felfedezése mellett nyilván az is fontos szempont, hogy a műsor ideje alatt kieső kereset miatt valahogy “kárpótolja” a csatorna a mentorokat. Korábban a Blikk írt arról, hogy Szikora Róbert például tízmilliós gázsit kap az esetlegesen elmaradó koncertek kárpótlásaként. Az RTL Klub azonban sem Szikora gázsiját, sem a többi mentor bérét nem kívánja megosztani a nyilvánossággal, lévén a szerződések részletei üzleti titoknak minősülnek.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik